Kenny Belaey kiest voor Hope HB.160

Kenny Belaey kiest voor Hope HB.160

Published

Als de opwinding over Kenny Belaey’s nieuwe fiets in verhouding zou staan met de lengte van dit bericht dan zou je nu de eerste regels van een boek lezen. Terwijl Kenny zelf gewoon liefst van al zoveel mogelijk op zijn nieuwe Hope zit!
Belaey, negenvoudig trialbike kampioen en internationaal fietsicoon, werkt al lang samen met Hope Technology. Meer zelfs Kenny heeft de kwalitatieve componenten van de Britse fabrikant geprobeerd en tot het uiterste gedreven in alle vier hoeken van de wereld en op alle soorten terrein van gravel en rotsen tot asfalt, sneeuw, ijs en zelfs slackline.

‘The Magician’ is altijd in voor iets nieuws. Naast zijn trialbike rijdt Belaey dan ook veel op de mountainbike voor mediaprojecten, shows, om een competitie-uitstapje te maken in de Enduro of Eliminator… of gewoon voor de fun. Dat zal Belaey ook blijven doen maar voortaan op de gloednieuwe, volledige carbon bike van Hope: de HB.160. Deze fantastische All Mountain / Trail werd vorig weekend tijdens Velofollies overhandigd aan Kenny.

“Het is fantastisch wat je kan realiseren als je achter je dromen aangaat. Daar staat de Hope HB.160 symbool voor wat mij betreft. Dit is de eerste volledig eigen fiets van Hope hebben geen compromissen gemaakt. De Hope ingenieurs hebben de lat verlegd met het niveau van het frame en de manier waarop alle componenten op elkaar zijn afgestemd. Ik voel me als een kind in een snoepwinkel dat ik deel mag uitmaken van deze droom!.”

Kenny Belaey on the new chapter of his cooperation with Hope

“Veel plezier met de HB.160 Kenny! We kijk uit naar jouw nieuwe mountainbike-avonturen.” 

Hope Tech mede-oprichter Ian Weatherill focust zoals steeds op de essentie.

Kenny_Belaey HB160.jpg
Kenny Belaey Hope.jpg
Read all about the revolutionary Hope Technology HB.160 Carbon Bike made in the UK here or by clicking below.

Hope Tech HB

Hope Technology HB.160 Carbon Bike made in the UK

Copy as a Plain Text

Share

Related Stories
Kenny Belaey choisit le Hope HB.160

ago

Si le niveau d'excitation et d'attente concernant l'arme choisie par Kenny Belaey était proportionnel à la longueur de ce communiqué, vous liriez les premières lignes d'un livre. Mais Kenny préfère évidemment passer du temps sur son nouveau vélo Hope!. Belaey, champ
Kenny Belaey chooses Hope HB.160

ago

If the amount of excitement and anticipation about Kenny Belaey’s weapon of choice were to match the length of this announcement you’d be reading the first lines of a book. However Kenny would rather spend time on his new Hope bike!. Belaey, a nine-time trialbike wo
Kenny Belaey pakt mirakelpodium voor eigen publiek!

ago

Na een bloedstollende finale schreef de Fransman Gilles Coustellier de eerste UCI World Cup trial van het seizoen op zijn naam. In z’n eigen Aalter knokte Kenny Belaey zich verrassend naar de derde plaats. De viervoudige Elite wereldkampioen verscheen gehavend aan de start aangezien hij een maand geleden drie ribben brak. Luid aangemoedigd door het publiek wist Belaey zichzelf niet alleen te overtreffen, hij bleef ook lang in de running voor de eindzege! Topfavoriet Jack Carthy kende een off-day en eindigde in de finale zesde en laatste.
Kenny Belaey 13de op WK Cross-country Eliminator

ago

Na de 26” finale in de trialbike sloot Kenny Belaey het allereerste Urban Cycling wereldkampioenschap in het Chinese Chengdu af met deelname aan de Cross-Country Eliminator wedstrijd. De bronzen medaille winnaar in de trialbike werd in de XCE 13de. De Fransman Titouan Ganier-Perrin die al Europees kampioen was, pakte de wereldtitel. Bij de dames werd Fien Lammertyn, de vrouw van Belaey, zevende in de Eliminator.